9.1.13

Paling Bangang

Paling bengang dengan orang yang takde sense.

Tadi lunch time aku ni turun kat bilik solat nak solat. Bilik tu muat 3 orang je untuk solat. So masa turun tu aku tengok ada dua budak praktikal tgh mekap dan betul tudung. Kawan aku dah start solat dulu. Aku nak solat takde ruang dah. Muat-muat untuk aku letak punggung je.

Aku tunggu la kejap bagi dua ekor tu siap menyolek. Sekaliiiiii kemain lama pulak. Tak siap2 lagi menyolek. Nak mengamuk dah niiiii. Bikin panas betul la. Udah la terhegeh2 sikit pun tak berganjak bagi kita ruang.

Kemain melawo. Tapi akal tarak.

Bodoh!

9 comments:

Zara Aulia said...

kalau kawan aku dia akan cakap..
"ko duduk lama lama depan cermin tuh pun bukan boleh berubah muka ko"

aku pernah dengar
panas babe...hhahha

Kasmawati Jaafar said...

pehh. betul2 bikin ubun2 menggelegak. pesal x sound je 5,6 das? kalau aku kompom menyound dgn suara menggegel sbb tahan marah. cis.

Wanita Mutalib suka Share Instagram's Pictures said...

saaaaauunndd aje.. grrr..
boleh lak wat bodo kan!

Anonymous said...

Hello Dear, are you in fact visiting this web site on
a regular basis, if so then you will absolutely take nice knowledge.
My webpage : visit this site

ak yuyunz said...

pegi toilet nak make up apa tak bley ker? kalau takde org nak solat tu lain cerita la kan.. cehh..

BLOG ANAK MAMA^^ said...

betul xde common sense sungguh!..otak takdak brand (bak kata pakcik tuan rumah aku!)

Uncle Lee said...

Hi Qas Firdaus, you just stay easy...there's all kinds of people, apa la kita nak buat, kan.
Have a nice weekend, and keep a song in your heart.
Lee.

Anonymous said...

cool baby......

Anonymous said...

hahhaha...ak pn penah kene la gni. memang giler marah. dorg bole buat bdoh je..bangang. ak pham prasaan ko.